Hvem er NASSAU?

Dansk arkitektur siden 1970

I nesten 50 år har NASSAU Door forent høy kvalitet og holdbarhet med funksjonalitet og tiltalende design. Nassau sin historie begynte i 1970. 
Industriportene og Garasjeportene, er en perfekt kombinasjon av den nyeste produksjonsteknologi, innovasjon og funksjnelt design.

Vi har kontor og lager i Mjøndalen og herfra styres alle våre medarbeidere på hele Østlandet og helt ned til Kristiansand. Vi utfører service og reparerer alle type porter samt salg/montasje av nye porter.

Service telefonen er åpen 24 timer i døgnet og vi er ALLTID klar til å hjelpe deg.

Vi er spesialister på Leddheiseporter til både industriporter og private garasjeporter.

På den nye webshop kan du få garasjeporter opp til 5 meter bredde i f.eks. en flott antrasittgrå farge.

Se mer og design selv Garasjeport her

Finn din lokale Industriport og Garasjeport forhandler

Søk plassering

Categories

Distance Range Radius: KM

Status

Forhandler: 0
Indlæser...

  Rute

  Få veibeskrivelse

  Vis avstand i

  FINN DIN GEOPOSISJON

  NASSAUs historie

  NASSAUs historie begynte i 1970 og vi har markert os som en virksomhet i sterk vekst og er i dag blant Europas ledende produsenter av industriporter, leddheiseporter og panelsystemer.

  Med fokus på produktutvikling og opparbeidelse av nye markeder, utvikler Nassau kontinuerlig sin markedsposisjon, og har gjennom de siste årene oppnådd en stadig større andel av det europeiske markedet.

  Den funksjonelle portdesignen passer perfekt sammen med ulike arkitektoniske stilarter, og det er NASSAUs mål å bli arkitektens foretrukne samarbeidspartner, både når det gjelder utfordrende nybygg og renovering av eksisterende bygninger. Med kompetent rådgivning sikres kunden støtte gjennom hele verdikjeden – fra første henvendelse til installasjon, service og vedlikeholdsråd. NASSAU har en omfattende stab av konsulenter, spesialutdannede montører og en velfungerende serviceorganisasjon, som alle bidrar til å sikre et høyt nivå, både når det gjelder produktets funksjonalitet, vedlikehold og holdbarhet.

  NASSAU utvikler ikke bare industriporter og garasjeporter, men også gode kunderelasjoner. Gjennom et kontinuerlig samarbeid sikres at kunden får en positiv opplevelse gjennom hele prosessen – fra konsulentens rådgivning, til levering og montering av industriporten eller garasjeporten.

  Som leverandør av industriporter arbeider Nassau på business-to-business-markedet. Salget skjer vanligvis direkte til sluttbrukeren, eller alternativt via entreprenør eller rådgiver (ingeniør/arkitekt). Kravene til industriporten varierer naturligvis avhengig av bransje. Via et fleksibelt produktprogram kan NASSAU levere skreddersydde portløsninger til så forskjellige bransjer som landbruk, logistikksentre, næringsmiddelprodusenter, brannstasjoner, bilforhandlere, industrivirksomheter og verksteder samt til private kunder som etterspør høykvalitetsporter i attraktiv design.

  NASSAUs produktprogram markedsføres under navnet NASSAU, som dekker et bredt sortiment av automatisk og manuelt betjente industriporter og garasjeporter – alle i den velkjente NASSAU-kvaliteten. Og alle er tilpasset kundens individuelle krav når det gjelder funksjonalitet, klimaforhold, størrelse og design.

  Hvis kunden har ønsker utover standardprogrammet, trår NASSAUS tekniske avdeling til og utarbeider forslag for å løse oppgaven.

  Dansk arkitektur

  NASSAUs industriporter og garasjeporter produseres i Danmark. Panelproduksjon av industriporten og garasjeporten skjer på et av Europas mest moderne produksjonsanlegg. 

  NASSAU er høyt representert i Europa og eksporterer til mer enn 30 lande. Ialt sysselsetter NASSAU Door A/S ca. 400 ansatte.

  NASSAUs moderne produksjonsanlegg gir mulighet for en høy grad av fleksibilitet, som gjør det mulig for NASSAU å tilby individuelle løsninger i ensartet høy kvalitet.

  Videre sikrer det fleksible produksjonsanlegget at fokusområdene design, leveringstid og kvalitet alltid er i overensstemmelse med markedets krav. Klikk her og les mere om vår industriporter og garasjeporter.

  Save & Share Cart
  Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
  Back Save & Share Cart
  Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
  Your cart email sent successfully :)